Bewerk deze pagina

De Folder van Afezo 8 April 2020

Folder AfezoNa een paar mooie projecten en vele veranderingen willen wij ons profileren. Daarom is er een digitale interactieve folder gemaakt met alles wat wij kunnen en doen. Deze is hier in te zien en/of hier te downloaden als PDF, maar dan zonder interactieve beelden.

Bewerk deze pagina

CKB Certificaat behaald 17 April 2013

Kort na het behalen van ons CO2-bewust certificaat zijn was er een mogelijkheid ons te certificeren voor het CKB certificaat scope "Buizenlegbedrijven" voor gas en waterleiding. Omdat de we de processen al klaar hadden liggen was het een korte stap naar het behalen van het CKB certificaat wat 5 april 2013 ons is toegekend voor de processen B-A, B-B en B-C.

Bewerk deze pagina

Veel interesse voor hybride rupskraan 10 April 2013

Vanuit het hele land wordt er gekeken naar onze hybride rupskraan; Komatsu HB215LC. Zo is het mogelijke dat je onze kraan al ben tegen gekomen in het blad bouwmachines of op verschillende websites. Hier een paar links naar de artikelen over de Komatsu HB215LC: Bouwmachines, Cobouw & BMB.

Bewerk deze pagina

CO2-Bewust Certificaat is binnen 4 Maart 2013

Vandaag hebben wij ons certificaat binnen gekregen. U kunt hier een kopie van ons certificaat downloaden. Wilt u meer informatie over ons CO2-management neem dan eens de tijd om onze documenten door te nemen.

Bewerk deze pagina

Eerste Hybride Ruspkraan in Nederland 18 Februari 2013

Afgelopen vrijdag was het zover de eerste Hybride kraan van Nederland is bij ons afgeleverd. De Komatsu HB215LC volledig in onze 'club' kleuren zal van af deze week volledig ingezet worden. Over een week of twee zal hij in de binnenstad van Amsterdam worden ingezet, op de Prinsengracht. Als u meer foto's wil zien van de kraan in onze kleuren klik dan op lees meer.

Bewerk deze pagina

CO2-prestatieladder niveau 3 11 Februari 2013

Op 5 februari 2013 was onze laatste audit en zijn daarbij geslaagd voor CO2-prestatieladder niveau 3.

Wij zijn half juni begonnen met het versnellingstraject via MKB-infra voor het behalen van het CO2-certificaat niveau 3. Dit traject zijn we in gegaan onder begeleiding van DHV met totaal acht collega-aannemers. Hiervan heeft ook een stukje gestaan in BouwBelang, artikel op pagina 23.

Bewerk deze pagina

Komatsu HB215LC, Hybride Ruspkraan 30 Januari 2013

Eind 2012 is er besloten ons machine-park uit te breiden. Er is gekozen voor een Komatsu HB215LC, dit is een hybride rupskraan. Deze keuze is genomen naar aanleiding van onze certificering voor niveau 3 van de CO2-prestatieladder en de brandstofprijzen met de verandering van rode gasolie begin 2013.

Half februari zal Komatsu de hybride rupskraan leveren, dit zal de eerste hybride kraan zijn welke wordt geleverd in Nederland. Als alles volgens planning verloopt zal de kraan voor het eerste te zien zijn op de grachtengordel van Amsterdam, op het project Prinsengracht. Lees meer voor foto's

Bewerk deze pagina

Fijne Feestdagen en een Goed 2013 20 December 2012

Middels dit bericht willen wij u allen fijne Feestdagen en een goed uiteinde van dit jaar wensen. 

Om deze dagen te kunnen vieren zijn wij vanaf vrijdag 21 december 2012 t/m 6 januari 2013 zijn wij geheel gesloten. Vanaf maandag 7 januari kunt u ons weer bereiken op kantoor.

Bewerk deze pagina

Wacker-Neuson ET20 19 December 2012

Begin december hebben we een nieuwe mini-rupskraan aan ons materieel-park toegevoegd. Onze keuze is gevallen op het compacte model: ET20 van Wacker-Neuson.

Op Bouwmachines.nl is een artikel geschreven over onze keuze voor de ET20, klik hier.

Bewerk deze pagina

Nieuwe website online 12 December 2012

12 december 2012 (12-12-'12) vonden wij een mooie datum om onze nieuwe website online te zetten. Vanaf heden zullen wij onze website zoveel mogelijk up-to-date houden en zullen wij deze nieuwsberichten gebruiken om u te informeren over nieuwe dingen in onze bedrijf.