print dit artikel

Historie

Spring met ons in het verleden en kijk hoe wij 40 jaar geleden zijn begonnen. Vergelijk het met hoe er nu gewerkt wordt en ondek de verschillen tussen het heden en het verleden. Hier gaan we verder in hoe Aannemingsmij. Afezo B.V. ooit ontstaan is en je vindt er leuke foto's uit eerste jaren van Afezo.

print dit artikel

Organisatie

Bent u nog niet bekent met onze organisatie of wilt u meer weten over hoe onze organisatie in elkaar zit, dan is het verstandig hier eens te kijken te bekijken. We gaan hier dieper op de directie, het bedrijfsbureau en KAM zaken in.

print dit artikel

Materieel

Afezo beschikt over een groot eigen materieelpark, onder andere: vrachtwagens, rupskranen, mobiele kranen, pompen en ketenpark. Hier gaan wij bij het materieel dieper op in. Al onze machines kunt u hier in actie zien.

print dit artikel

Certificering

Sinds de jaren 90 zijn de eisen van de markt en onze opdrachtgevers steeds hoger geworden. Daarom zijn wij in 1997 begonnen met het traject voor het behalen van het ISO 9001 certificaat, met als resultaat dat we het certificaat in 1998 hebben ontvangen. Ondertussen hebben we al meerdere certifcaten welke nodig zijn in de huidige markt.

print dit artikel

CO2-Management

In het kader van dit certificaat hebben wij de benodigde documenten op onze website geplaatst. Hier kunt u zich verdiepen in onze CO2-emissie en onze maatregelen deze terug te dringen.